Завантаження ...

У Сумах чоловік намагався приховати від патрульних згорток із наркотиками (+відео)

Під час патрулювання екіпаж патрульної поліції помітив підозрілого чоловіка. Перехожий спочатку досить знервовано себе поводив, а коли охоронці порядку наблизились до нього намагався сховатися в кущі.



Під час патрулювання екіпаж патрульної поліції помітив підозрілого чоловіка. Перехожий спочатку досить знервовано себе поводив, а коли охоронці порядку наблизились до нього, то він взагалі намагався сховатися в кущі.

Спілкуючись з 37-річним громадянином, інспектори попрохали його надати для перевірки документи, які засвідчують особу.

Ймовірно знаючи, що поруч з документами знаходиться заборонена річ, він швидко переклав її до кишені. Однак, навіть таку майстерність не вдалося приховати від пильного ока поліцейського.

Надалі, під час проведення поверхневої перевірки інспектори виявили у чоловіка паперовий згорток, у якому знаходилася бура порошкоподібна речовина, схожа на наркотичну. За наявними поліцейськими базами, з’ясувалося, що громадянин уже має чимале кримінальне минуле.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Наразі за даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 309 (зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: