Завантаження ...

На Сумщині «зелена вулиця» для іноземних інвесторів

На цьому наголосив керівник апарату облдерж- адміністрації Дмитро Живицький під час зустрічі з італійськими інвесторами



На цьому наголосив керівник апарату облдержадміністрації Дмитро Живицький під час зустрічі з італійськими інвесторами

«Сумська область – аграрний регіон. Ми маємо гарні приклади співпраці з іноземними інвесторами, італійськими також, які успішно розвивають бізнес на теренах Сумської області, – говорив Дмитро Живицькиий. – Ми націлені на те, щоб ви як інвестори мали відповідні прибутки, а ми в свою чергу мали надходження до місцевих бюджетів та робочі місця для жителів Сумщини».

Директор обласного Департаменту економіки Олександр Сітак у свою чергу зазначив, що у разі зацікавленості гостей в інвестиційній діяльності на Сумщині, обласна влада готова сприяти їм, починаючи від стадії отримання земельної ділянки і супроводу інвестиційного проекту на етапах його впровадження до введення заводу з виготовлення сільгосптехніки в експлуатацію.

У свою чергу Роберто Данте – власник італійського заводу з виробництва сільгосптехніки зазначив, що на сьогодні їх цікавить питання створення та розвиток у найближчі роки мережі з продажу та сервісу італійської сільгосптехніки. Наступний крок – побудувати на Сумщині завод, що збиратиме з готових комплектуючих сільськогосподарську техніку, або зовсім перенести виробництво.

Довідково: Роберто Данте – власник італійського заводу «Данте», що займається виробництвом аграрної техніки для обробітки ґрунту. Майже 10 років його продукція представлена на українському ринку. Завод «Данте» є членом італійської федерації виробників сільськогосподарської техніки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: