Завантаження ...

Громадянин Монголії аби потрапити до України, вирішив підкупити сумських прикордонників

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» охоронці кордону Сумського загону зафіксували чергову спробу втягування прикордонників у протиправну діяльність.



Учора в пункті пропуску «Бачівськ» охоронці кордону Сумського загону зафіксували чергову спробу втягування прикордонників у протиправну діяльність.

До пункту пропуску «Бачівськ» на в’їзд до України автомобілем марки «FORD» російської реєстрації в якості пасажира прибув громадянин Монголії. Під час здійснення прикордонного контролю іноземець не зміг підтвердити мету свого перебування на території України. Аби все ж таки потрапити до України, чоловік запропонував прикордоннику неправомірну винагороду в розмірі 1000 рублів РФ. Тисячну купюру він вклав до свого паспортного документу.

Наразі вартові кордону вжили всіх необхідних заходів для припинення виявленого правопорушення. До Національної поліції направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Після проведення працівниками поліції слідчих дій відносно 24-річного іноземця прийнято рішення про відмову в пропуску через державний кордон України, встановленим порядком повернуто на територію Росії.

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: