Завантаження ...

«Food Centre-СумДУ» в наступному сезоні виступить в Екстра-лізі

Сьогодні, 10 липня, в залі футбольного центру «Барса» президент «Food Centre-СумДУ» провів зустріч з гравцями, тренерським штабом і працівниками клубу.



Сьогодні, 10 липня, в залі футбольного центру «Барса» президент «Food Centre-СумДУ» провів зустріч з гравцями, тренерським штабом і працівниками клубу.

«Після закінчення минулого сезону, в якому команда в повному обсязі виконала завдання, неодноразово замислювався над питанням, що робити далі. З огляду на, що друге місце в Першій лізі дає нам можливість вийти в еліту українського футзалу, то цим шансом потрібно користуватися. І в уже в цьому сезоні ми повернемо в місто Екстра-лігу, самі подивимося на власні сили і дамо можливість шанувальникам футзалу подивитися вживу на кращих гравців країни », - зазначив Ігор Черненко.

Також разом з тренерським штабом вже визначений план підготовки до нового сезону. Команда вийде з відпустки 22 липня, в понеділок. На вівторок-четвер заплановано невеликий переглядовий турнір для гравців клубу, які виступали в минулому сезоні, і потенційних новачків.

З 29 липня по 11 серпня буде проведений тренувальний збір без м'ячів для підвищення рівня загальної фізичної підготовки. Далі - участь мінімум у двох товариських турнірах, не виключено, що один з них візьмуть Суми.

Нагадаємо, за попередньою календарем старт нового сезону заплановано на суботу, 7 вересня. У цей день «Продексім» і «Ураган» розіграють Суперкубок України. Перший тур Екстра-ліги попередньо запланований на 14 вересня, повідомляє сайт клубу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: