Завантаження ...

З проханням підвищити вартість проїзду до семи гривень звернулися до міськради приватні перевізники у Сумах (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, відповідні проекти рішень виконкому щодо 10 підприємців і компаній оприлюднені на сайті мерії.



Як повідомив сайт UA:Суми, відповідні проекти рішень виконкому щодо 10 підприємців і компаній оприлюднені на сайті мерії. У документі перевізники просять підвищити тариф на проїзд у розмірі 7 гривень і скасувати попереднього рішення виконкому. На маршруті №51 перевізник просить з Піщаного до Сум – встановити вартість проїзду 9 гривень.

За словами президента Всеукраїнського товариства сприяння розвитку пасажирського транспорту Андрія Заславського, вартість проїзду у маршрутках приватних перевізників пов’язана із вартістю у комунальному транспорті.

Востаннє за рішення про підвищення вартості проїзду у приватних маршрутках члени виконкому голосували 12 березня цього року. Тоді рішення не підтримали. Вартість проїзду у комунальному транспорті Сум востаннє підвищили з лютого цього року. Теперішні ж проекти рішень виконкому мають бути оприлюднені на сайті міськради не менше 30 днів. Потім рішення вносять до порядку денного виконкому, який відбувається кожного другого вівторка місяця.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: