Завантаження ...

Судовий розгляд у справі про побиття сумського журналіста відклали (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, розгляд справи про побиття сумського журналіста Євгена Положія відклали. На засідання у Ковпаківський райсуд Сум не з’явився адвокат обвинуваченого



Як повідомив сайт UA:Суми, розгляд справи про побиття сумського журналіста Євгена Положія відклали. На засідання у Ковпаківський райсуд Сум не з’явився адвокат обвинуваченого Микола Дрозденко. Причина - зайнятість чоловіка в іншому слуханні.Дрозденко клопотав, щоб розгляд справи перенесли.Сам обвинувачений Юрій Мельник заперечувавпроти проведення засідання без свого захисника. Потерпілий та його захисник Сергій Рижов проти відкладення справи не заперечували. Сторона обвинувачення запросила від Миколи Дрозденка підтверджуючі документи - чи дійсно його відсутність у суді зумовлена поважною причиною.

Нагадаю, прокуратура обвинувачує Юрія Мельника в умисному побитт ісумського журналіста та хуліганстві, вчиненом угрупою осіб. Євгена Положія побили у його власному гаражі. Сталось таке 15 квітня 2014 року. За свідченнями журналіста, людей було двоє.До лікарні журналіст потрапив зі струсом головного мозку, забоями та зламаною рукою. Напад на себе Євген Положій пов’язує з професійною діяльністю.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: