Завантаження ...

Сумщина вже готується до зими

Під час апаратної наради тимчасово виконуючий обов’язки голови облдерж- адміністрації Вадим Акпєров повідомив, що 21 червня відбулась всеукраїнська селекторна нарада



Під час апаратної наради тимчасово виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Вадим Акпєров повідомив, що 21 червня відбулась всеукраїнська селекторна нарада з питань підсумків проходження опалювального сезону 2018-2019 року та підготовки до осінньо-зимового періоду 2019-2020 року, де були поставлені конкретні завдання всім органам влади

Тимчасово виконуюча обов’язки директора Департаменту ЖКГ, енергоефективності та паливно-енергетичного комплексу Ірина Кікало прозвітувала учасникам апаратної наради про підготовку галузі до зими.

За її словами, під час урядової відеоселекторної наради в першу чергу говорили про комплексність заходів щодо технічної підготовки, регламентних робіт, фінансових взаєморозрахунків і найголовніше – забезпечення сталого проходження наступного опалювального сезону.

«На Сумщині наразі готовність дол. зими об’єктів ЖКГ становить 27,4%, в тому числі житлове господарство – на 27,8%, теплове господарство – на 22,8%, водопровідно-каналізаційне господарство – на 35,3%, дорожньо-мостове господарство – 24,4%, галузь освіти – на 27%, довкілля – на 26,4%, заклади охорони здоров’я – на 27,8%, – повідомила Ірина Кікало. – Запаси вугілля становлять 46,6%, мазуту – 52%. Також розпочалася заготівля твердого палива закладами бюджетної сфери, запаси становлять близько 15%».

Нагадаємо, підготовка до опалювального сезону – це планова робота з чіткими зонами відповідальності органів місцевого самоврядування, облдержадміністрації та райдержадміністрацій, теплопостачальних підприємств і комунальних служб.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: