Завантаження ...

В результаті двох дорожніх аварій на Сумщині постраждали велосипедистка та мопедист

Лише за добу у Шостці та Шосткинському районі сталися дві дорожньо-транспортні події за участю двоколісного транспорту та автомобілів. Постраждалі знаходяться у лікарні



Лише за добу у Шостці та Шосткинському районі сталися дві дорожньо-транспортні події за участю двоколісного транспорту та автомобілів. Постраждалі знаходяться у лікарні, а причини та обставини аварій з‘ясовують працівники поліції.

В першому випадку аварія сталася близько опівночі в смт. Вороніж Шосткинського району. Там 35-річний водій автомобіля «Bogdan» допустив зіткнення з мопедом «Альфа». В результаті ДТП постраждав 33-річний мопедист, мешканець Кролевецького району, якого з відкритим переломом правої гомілки та саднами доставили у лікарню. Вже з’ясовано, що водій двоколісника перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Інша аварія сталася вдень у Шостці, на вулиці Родини Кривоносів. Двадцятивосьмирічний водій автомобіля «SKODA Superb» під час маневру виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з велосипедисткою, яка рухалась у зустрічному напрямку. В результаті аварії 67-річна жінка була доставлена до лікарні з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та рвана рана тім’яної ділянки голови».

Наразі всі учасники подій дають свої пояснення слідчим. По даним фактам проводиться перевірка, вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: