Завантаження ...

На Сумщині триває підготовка до опалювального сезону-2019-2020

Під час засідання обласного оперативного штабу з підготовки галузей економіки до роботи в осінньо-зимовий період Дмитро Живицький заслухав представників міст і районів про їх роботу в цьому напрямку



Під час засідання обласного оперативного штабу з підготовки галузей економіки до роботи в осінньо-зимовий період у форматі відеоселектору керівник апарату облдержадміністрації Дмитро Живицький заслухав представників міст і районів про їх роботу в цьому напрямку

«Наше з вами спільне завдання – підготувати всі галузі економіки Сумщини до нового опалювального періоду, в тому числі щодо вирішення питання забезпечення гарячою водою і теплом соціальної сфери, закладів освіти, бюджетних установ і житлового фонду», – зазначив Дмитро Живицький.

Ще одним завданням, яке ставить обласна влада перед керівництвом міст і районів – це енергозбереження та економія ресурсів. Наразі облдержадміністрація спільно з обласною радою для обласних комунальних закладів замовили енергоаудит, аби передбачити правильне виконання робіт з термомодернізації, утеплення, модернізації системи опалення тощо. Таким чином і від районів область теж чекає звіти про зекономлені ресурси та плани на наступний опалювальний рік.

«Щоб опалювальний сезон у містах і районах Сумської області розпочати без проблем, ви вже сьогодні маєте активно працювати над цими актуальними для вашої громади питаннями», – підкреслив Дмитро Живицький.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: