Завантаження ...

На Сумщині чоловіка змусили відпрацювати борг по аліментам

На жаль, випадків безвідповідального батьківства на сьогоднішній день вистачає, винятком не стала й Тростянеччина, де чоловік ігнорував наявність у нього дитини та не сплачував аліменти на її утримання.



На жаль, випадків безвідповідального батьківства на сьогоднішній день вистачає, винятком не стала й Тростянеччина, де чоловік ігнорував наявність у нього дитини та не сплачував аліменти на її утримання. Це призвело до накопичення боргу у розмірі 18 тисяч гривень.

Заходами, які були направлені на виховання у неплатника батьківських почуттів, стали передбачені законом обмежувальні норми, зокрема накладений арешт на майно та кошти чоловіка, встановлено тимчасові обмеження у праві виїзду за кордон, керування транспортними засобами, полювання, користування зброєю. Не отримавши позитивної реакції на застосовані засоби примусу, правники юстиції були змушені скласти та подати до суду постанову за фактом адміністративного правопорушення. Не бажаючи працювати на суспільно корисних роботах, чоловік відступив та змінив своє відношення до дитини. Мешканець Тростянеччини все ж таки влаштувався на роботу та сплатив всю суму заборгованості.

Виховання є мистецтвом, яке вдосконалюється багатьма поколіннями. Завдання суспільства - створити всі необхідні умови для розвитку підростаючого покоління.

Управління юстиції

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: