Завантаження ...

Ціни на поїздки до Києва знизились у Сумах (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, до Києва за 100-150, назад за 200. Такі ціни зараз правлять за автобусну поїздку до столиці із Сум. Два тижні тому вартість квитка в обидві сторони була по 250 грн.



Як повідомив сайт UA:Суми, до Києва за 100-150, назад за 200. Такі ціни зараз правлять за автобусну поїздку до столиці із Сум. Два тижні тому вартість квитка в обидві сторони була по 250 грн. Автобус київських перевізників стоїть на приватній автостанції «Першотравнева». Його водій говорить: набирає пасажирів.

Таку саму інформацію надає і директор автостанції «Першотравнева» Віктор Вітошко.

Розкладу із відправленнями на Київ на автостанції ми не знайшли... Так само автобуси нерегулярних рейсів відправляються з Набережної річки Стрілка.

Нерегулярні перевезення, за словами спеціаліста з транспортного планування Дмитра Беспалого, всеукраїнська проблема. Головна небезпека для пасажирів – незахищеність.

Вчора начальник управління Укртансбезпеки в Сумській області Ігор Шевель не знайшов часу, щоб відповісти на наші питання. Нагадаю, у жовтні минулого року на вулиці Набережній річки Стрілки у Сумах група осіб порізала шини та розбила скло автобусам сумських перевізників, які працювали за маршрутом «Суми-Київ». Тоді ж поліція відкрила кримінальне провадження за статтями «Протидія законній господарській діяльності» та «Хуліганство». 20 червня має відбутись судове засідання у цій справі. Наразі у ній четверо обвинувачених.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: