Завантаження ...

На Сумщині дільничні офіцери поліції вилучили у місцевого чоловіка пакет з марихуаною

Під час проведення превентивних заходів, направлених на упередження скоєння крадіжок та інших майнових злочинів, дільничні офіцери поліції звернули увагу на місцевого 46-річного чоловіка



Під час проведення превентивних заходів, направлених на упередження скоєння крадіжок та інших майнових злочинів, дільничні офіцери поліції звернули увагу на місцевого 46-річного чоловіка, котрий у дворі однієї з багатоповерхівок вживав спиртне. Чоловіка запросили до відділу поліції задля складання відповідного адмінпротоколу. Однак під час поверхневого огляду в його кишені громадянина працівники поліції знайшли пакет з рослинною речовиною, схожою на марихуану, масою понад 20 грамів.

Наразі сировину вилучили та направили на експертизу. Сам же чоловік зізнається, що палив це «зілля» замість тютюну.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Відтак, зберігання конопляного «тютюну» може вартувати громадянину позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: