Завантаження ...

На Сумщині поліцейські викрили чоловіка, який вкрав металеву вазу з поховання

Поліція почала розслідування за фактом наруги над могилою. До дільничного офіцера Тростянецького відділення поліції звернувся мешканець села Боромля, Тростянецького району



Поліція почала розслідування за фактом наруги над могилою

До дільничного офіцера Тростянецького відділення поліції звернувся мешканець села Боромля, Тростянецького району та повідомив, що під час навідування могили свого батька він виявив, що пам’ятник розламаний та зникла металева ваза для квітів, яка була вмонтована в камінь.

В ході проведення перевірки по даному повідомлення дільничний встановив особу, яка скоїла даний злочин. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 54-річний мешканець села Боромля, який і на даний час знаходиться під слідством за скоєння крадіжки. До наруги над могилою його підштовхнула жага до наживи, адже викрадену металеву вазу зловмисник намагався здати на скупку металів, але відповідальні громадяни відмовлялися приймати такий виріб.

«Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років. Вирішується питання про оголошення особі про підозру у скоєнні злочину», - розповів начальник Тростянецького відділення поліції Олександр Гресь.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: