Завантаження ...

У Сумах п’яний водій без водійського посвідчення скоїв ДТП та втік

Оперативно прибувши на місце події та опитавши громадян, інспектори встановили прикмети легковика. Вже через кілька хвилин охоронці порядку зупинили схоже авто ВАЗ-2103.



Оперативно прибувши на місце події та опитавши громадян, інспектори встановили прикмети легковика. Вже через кілька хвилин охоронці порядку зупинили схоже авто ВАЗ-2103. За кермом патрульні виявили 34-чоловіка, який не мав посвідчення водія, натомість у нього були явні ознаки алкогольного сп’яніння. До того ж, на автомобілі були механічні пошкодження характерні для вчиненого ДТП.

Спочатку чоловік всіляко заперечував свою причетність до ДТП, та, зрозумівши, що це марно, свою провину визнав. У присутності двох свідків громадянин пройшов огляд на стан сп’яніння, результат якого зафіксував 3,01 проміле, що аж в 15 разів перевищував допустиму норму.

Патрульні склали на нього адміністративні матеріали за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП, ст. 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП, ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП та ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Автівку інспектори евакуювали на спеціальний майданчик.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: