Завантаження ...

На Сумщині заступник начальника відділу Держаудитслужби погорів на хабарі

Прокуратурою Сумської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно заступника начальника відділу Управління Північно-східного офісу Державної аудиторської служби України в Сумській області



Прокуратурою Сумської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно заступника начальника відділу Управління Північно-східного офісу Державної аудиторської служби України в Сумській області, який вимагав 3 тис грн та талони на 80 л пального від директора одного з підприємств області після проведення ревізії за не включення до довідки відомостей про нібито виявлені порушення.

Вказану службову особу було викрито 13 листопада 2018 року співробітниками прокуратури, Управління Служби безпеки України в Сумській області та слідчими Слідчого Управління ГУ НП в Сумській області під час отримання 5 тис 500 грн від керівника підприємства.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Довідково: санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: