Завантаження ...

МОН збільшило обсяг фінансування наукової діяльності СумДУ

Дані кошти передбачають фінансування 54 науково-дослідних робіт та видатків на закупівлю окремого обладнання Центру колективного користування науковим обладнанням



Відповідний наказ оприлюднили на виконання статті 2 Закону України «Про Державний бюджет України». Згідно з нормативним документом, обсяг конкурсного фінансування фундаментальних, прикладних досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, наукових робіт і розробок молодих учених Сумського державного університету у 2019 році перевищив 23 млн.грн. Дані кошти передбачають фінансування 54 науково-дослідних робіт та видатків на закупівлю окремого обладнання Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія матеріалознавства геліоенергетичних, сенсорних та наноелектронних систем», який був створений в університеті минулого року.

У відповідності до наказу, конкурсне фінансування у 2019 році отримають 134 заклади вищої освіти і наукові установи із системи МОН України. Найбільший обсяг фінансування у науковців Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Сумський державний університет посідає восьму позицію за цим показником.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: