Завантаження ...

У Сумах горів автобус

16 травня о 12:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автобуса ПАЗ на вул. Горького обласного центру. Телефонував водій авто, що проїзджав поруч.



16 травня о 12:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автобуса ПАЗ на вул. Горького обласного центру. Телефонував водій авто, що проїзджав поруч. На гасіння направили чергові відділення 3-ї та 1-ї державних пожежно-рятувальних частин.

Вже через 3 хв. на місце виклику прибули вогнеборці. Оскільки загоряння сталося у моторному відсіку, що знаходився у салоні транспортного засобу, тому вогонь швидко поширився на автобус. Існувала загроза вибуху газового обладнання. Так, як загоряння сталося на переповненій транспортом вулиці, працівникам патрульної поліції довелось перекривати рух для забезпечення безперешкодної роботи рятувальникам.

Окрім безпосереднього приборкання осередку пожежі, вогнеборці здійснювали охолодження 7 газових балонів з метаном. О 12:37 вдалось відвернути небезпеку вибуху і локалізувати загоряння. І вже о 12:57 пожежу повністю приборкали.

Всього на гасіння було залучено від Державної служби України з надзвичайних ситуацій - 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

За попередніми даними, у автобусі на час займання знаходився лише водій, який не постраждав. Причина встановлюється.

Управління ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: