Завантаження ...

Депутати змагаються у Сумах (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, у Сумах в легкоатлетичному манежі стартував ІІ етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів. Змагаються представники 18 рад області.



Як повідомив сайт UA:Суми, у Сумах в легкоатлетичному манежі стартував ІІ етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів.

Змагаються представники 18 рад області. Це сільські, районні та міські. Гратимуть у шашки та шахи, волейбол, футзал і настільний теніс два дні.

Команда Роменського району заявила на змагання трьох учасників. Наталія Бовтута змагатиметься у настільному тенісі. У планах – здобути медаль:«Як мінімум друге. Я туту бачу суперницю дуже сильну. Отак. Звісно хочеться перше. Призове якесь місце хочеться зайтяни». 0:38

Найбільше представництво на змаганнях – 23-ри учасника – має Липоводолинщина. У складі команди - депутат райради Сергій Гресь: «Ми тренувалися, готувалися до приїзду на ці змагання. В минулому році у нас трошки не получилося. А пере цим ми зайняли четверте місце, а перед тим район наш ніколи не брав участь у цих змаганнях. На сьогодні ми тут. Це третій раз. І, я думаю, що про Липову Долину почують».

У перший день турніру учасники змагались у футзалі, шахах та настільному тенісі.

В останньому у жінок виграла Ірина Сегида з Білопільського району, серед чоловіків - Ярослав Романчук з команди Буринської міськради.

Ірина Панченко з Ямпільського району перемогла у турнірі з шахів серед жінок, Сергій Сорока (який представляє збірну команду Глухова та Глухівського району) серед чоловіків.

Футзальний турнір виграла команда Ямпільського району.

Завтра спартакіада продовжиться змаганнями з шашок та волейболу. Їх прийматиме інша спортивна споруда – спортивний комплекс СумДУ.

Збірна Сумщини у 2018-му здобула ІІ загальнокомандне місце Всеукраїнської спартакіади у Чорноморську. Команда Сумської області виборола «срібло» турніру з футзалу та «бронзу» – з волейболу. Депутат з Білопільщини Ірина Сегида стала третьою у тенісі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: