Завантаження ...

Поліцейські Сумщини вилучають з незаконного обігу незареєстровану зброю

З метою виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухових пристроїв та вибухівки з 29 квітня поліція проводить відповідні оперативно-профілактичні заходи.



З метою стабілізації оперативної обстановки, виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухових пристроїв та вибухівки на території Сумської області з 29 квітня поліція проводить відповідні оперативно-профілактичні заходи.

Нагадуємо, що відповідно до статті 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) особам, які незаконно зберігають зброю і вибухівку, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Працівники поліції звертаються до всіх мешканців Сум та області з проханням не наражати себе та рідних на небезпеку і добровільно здати зброю та вибухівку, що незаконно зберігається.

Шановні мешканці Сумщини, якщо у вас виникли питання з цього приводу або ви володієте будь-якою корисною інформацією, яка допоможе працівникам поліції в проведенні даних профілактичних заходів звертайтеся до відділів та відділень поліції за місцем мешкання, або на лінію «102».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: