Завантаження ...

У Сумах на пожежі вогнеборці врятували 11 людей

12 травня о 21:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в п'ятиповерховому житловому будинку на вул. Першотравневій обласного центру.



12 травня о 21:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в п'ятиповерховому житловому будинку на вул. Першотравневій обласного центру. На гасіння направили черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Вже за 5 хвилин вогнеборці прибули на місце виклику і встановили, що загоряння сталося у підвальному приміщенні та сильне задимлення поширилось на під'їзд. Люди з нижніх поверхів встигли вчасно самостійно евакуюватися, а для жителів верхніх поверхів шлях для порятунку перекрив густий дим.

Вогнеборці працювали у апаратах для захисту органів дихання. Із під'їзду вони вивели 9 дорослих людей, серед яких було 3 літніх осіб та вагітна жінка. Ще двох малолітніх дітей із небезпечної зони рятувальники винесли на руках на вулицю. Медична допомога людям не знадобилася.

О 22:07 вдалось локалізувати загоряння та зупинити подальше поширення вогню. А о 23:50 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За попередніми висновками фахівців, припустима причина загоряння - коротке замикання електромережі.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: