Завантаження ...

У Сумах на світлофорі загорілась автівка (+відео)

Патрулюючи вулицю Героїв Крут, неподалік кінцевої зупинки громадського транспорту, екіпаж патрульних зупинився на червоний сигнал світлофора.



Патрулюючи вулицю Героїв Крут, неподалік кінцевої зупинки громадського транспорту, екіпаж патрульних зупинився на червоний сигнал світлофора. У сусідній смузі стояв автомобіль ГАЗ. Несподівано, за лічені секунди, з-під капота легковика повалив густий дим.

«Ми не могли витрачати жодної хвилини, адже поряд знаходилась зупинка громадського транспорту, чимало людей, а також досить жвавий потік транспорту. Статися могло все, що завгодно, тож зволікати не було коли», — розповідає поліцейський 4-ї роти УПП в Сумській області Володимир Москаленко.

На допомогу прибули ще кілька екіпажів патрульної поліції. Одні кинулися ліквідовувати задимлення вогнегасниками зі своїх службових автомобілів, інші приносили воду з магазину поруч. Також охоронці порядку перекрили рух транспортних засобів до повної ліквідації задимлення для забезпечення безпеки інших учасників дорожнього руху.

Завдяки злагодженості та оперативності дій патрульних вдалося уникнути загоряння всієї автівки.

Ми завжди поряд та готові допомогти кожному, хто цього потребує.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: