Завантаження ...

На Сумщині дільничні офіцери поліції викрили «будинкового» крадія

Скориставшись поважним віком власника господи, неодноразово судимий 47-річний житель Шостки тричі його обкрадав, винісши з садиби два велосипеди та електропилу.



Скориставшись поважним віком власника господи, неодноразово судимий 47-річний житель Шостки тричі його обкрадав, винісши з садиби два велосипеди та електропилу. Зловмисника викрили дільничні офіцери поліції, які знайшли викрадене майно та повернули його власнику.

В поліцію з заявою про крадіжку звернувся 70-річний мешканець Шостки. Чоловік розповів, що невідомий проник до його домогосподарства та викрав з сараю і гаражу два велосипеди та електропилу. І хоча він весь час знаходився вдома, нічого підозрілого не помічав.

Провівши ряд пошукових заходів, дільничні офіцери поліції Шостки встановили підозрюваного. Ним виявився неодноразово судимий за майнові злочини 47-річний місцевий мешканець. Чоловіка розшукали та допитали.

За словами зловмисника, викрадене майно він встиг продати, а гроші - витратити на власні потреби.

Наразі правоохоронці встановили місцезнаходження викрадених речей, вилучили їх та повернули власнику. Відносно підозрюваного відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: