Завантаження ...

Поліція розслідує обставини загоряння автомобіля в Сумах

Подія сталася сьогодні, о 01.20 ночі біля будинку №61 по вул. Інтернаціоналістів. Вогонь повністю знищив автівку. По даному факту правоохоронці розпочали кримінальне провадження



Подія сталася сьогодні, о 01.20 ночі біля будинку №61 по вул. Інтернаціоналістів. Вогонь повністю знищив автівку. По даному факту правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.2ст.194 КК України. Слідчі дії тривають.

Про те, що біля будинку горить автомобіль Skoda Octavia, в поліцію повідомили працівники ДСНС. Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою було з’ясовано, що автомобіль належить жителю Харкова, і находиться в тимчасовому користуванні у студента одного з сумських вишів.

По даному факту вже розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна». Вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до даного злочину.

Поліцейські звертаються до громадян, які володіють інформацією, що допоможе слідству, повідомити про це до Сумського відділу поліції, або на лінію «102». Анонімність гарантується.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: