Завантаження ...

Поліція розшукує безвісті зниклого чоловіка

Роменські поліцейські встановлюють місце знаходження безвісті зниклого Малиш Олега Васильовича, 1992 року народження, жителя с. Попівка Роменського району



Роменські поліцейські встановлюють місце знаходження безвісті зниклого Малиш Олега Васильовича, 1992 року народження, жителя с. Попівка Роменського району, який 11 квітня пішов з дому, і до цього часу його місцеперебування залишається невідомим.

Про зникнення чоловіка повідомила його мати, яка й розповіла правоохоронцям, що в день зникнення той висловлював бажання поїхати до м. Києва. З дому вийшов, не маючи при собі ніяких речей і без телефону.

На вигляд чоловіку 20-25 років, зріст 160 см, худорлявої статури, лице овальне, очі карі, волосся світле, коротке. На тілі мається шрам від операції.

На момент зникнення був одягнений у светр чорного кольору, штани спортивні коричневого кольору, кросівки.

Працівники поліції розраховують на допомогу небайдужих громадян. Тож звертаються до всіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе в розшуку людини, повідомити про це до найближчого підрозділу поліції або до Роменського відділу поліції за телефонами 102, (05448) 5-26-62, 098-554-10-01

Заздалегідь вдячні за допомогу!

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: