Завантаження ...

У Сумах розіграли медалі чемпіонату з плавання

У басейні «Олімпійський» у Сумах протягом вихідних розіграли нагороди відкритого чемпіонату міста Суми з плавання. За нагороди змагались 120 спортсменів у трьох вікових групах.



У басейні «Олімпійський» у Сумах протягом вихідних розіграли нагороди відкритого чемпіонату міста Суми з плавання. За нагороди змагались 120 спортсменів у трьох вікових групах. Спортсмени розіграли 38-м комплектів нагород. Змагались у чотирьох видах плавання – вільний стиль, брас, батерфляй, та спина – на дистанціях 100 та 200 метрів та у естафетах.

Серед дівчат 2008-го року народження Вікторія Коваленко здобула дві «золоті» медалі» по одній «срібній» та «бронзовій». У хлопців цієї вікової групи три «золота» і одна «бронза» в активі Єгора Готвянського.

Серед дівчат 2006-2007-го років народження Вікторія Наумко здобула три «золоті» нагороди та одну срібну. У хлопців «середньої» вікової групи чотири «золота» здобув Артем Івченко.

У віковій групі 2005/06 роки народження Дар'я Василенко чотири рази показувала кращий час у запливі. Три «золоті» та одна «срібна» нагорода в активі Олега Войтенка.

В змішаній комбінованій естафеті 4х100 метрів у «старших» спортменів перемогу святкувала команда КДЮСШ "Динамо", «срібло» здобули спортсмени спортклубу «СумДУ», «бронзу» - КДЮСШ№1.

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: