Завантаження ...

Інформація стосовно події на площі Покровській у Сумах

21 квітня, близько 21-ї години, екіпаж патрульних отримав повідомлення про порушення громадського порядку на парковці торговельного центру на площі Покровській.



21 квітня, близько 21-ї години, екіпаж патрульних отримав повідомлення про порушення громадського порядку на парковці торговельного центру на площі Покровській. Заявник пояснив, що невідомі розпивають спиртні напої та голосно слухають музику, чим заважають іншим та подають поганий приклад молоді, яка відпочиває поряд.

Прибувши на місце, інспектори виявили транспортний засіб та групу людей біля нього. Вони дістали з автомобіля колонку та гучно увімкнули музику, а самі розпивали алкогольні напої з багажного відділення цього ж авто.

Поліцейські зробили їм зауваження, провели профілактичну бесіду та попрохали не порушувати громадський порядок. Громадяни зробили музику тихіше та повідомили, що припинять порушувати правопорядок. Коли поліцейські збиралися продовжити патрулювати місто, один із чоловіків став виражатися нецензурною лайкою у їх бік. Його підтримала група молоді, яка відпочивала поряд — мовляв музика гарна й треба зробити гучніше.

На місце прибули ще кілька екіпажів патрульної поліції. Чоловік не реагував на законні вимоги інспекторів, натомість ще більше починав розпалювати конфліктну ситуацію, продовжував вчинювати правопорушення та чинив злісну непокору. Патрульні затримали його застосувавши фізичну силу та спецзасоби. Під час затримання за чоловіка намагався вступитися його брат, який заважав затриманню та не реагував на вимоги патрульних. Тож він також був затриманий.

Патрульні доставили обох чоловіків до Сумського відділку поліції. На 39-річного громадянина, який розпочав конфлікт, склали адміністративні матеріали за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП, ст. 178 (поява в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП, ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП та протокол затримання, а на його 32-річного брата адмінматеріали за ч. 2 ст. 178 (повторна поява в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП, ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП та також протокол затримання.

Уже після складання адміністративних матеріалів обидва чоловіка визнали свою провину та попрохали вибачення за свої дії.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: