Завантаження ...

На Сумщині поліція викрила юнака, який убив, а потім намагався спалити тіло свого знайомого

На розкриття цього злочину співробітникам Охтирскього відділу поліції знадобилось півтори доби. Вони з‘ясували особу, причетну до скоєння злочину – це виявився місцевий 18-річний юнак.



На розкриття цього злочину співробітникам Охтирскього відділу поліції знадобилось півтори доби. Вони з‘ясували особу, причетну до скоєння злочину – це виявився місцевий 18-річний юнак.

До поліції звернулась жителька с. Велике Озеро Охтирського району з повідомленням про те, що знайшла свого 36-річного родича в його будинку мертвим. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили, що тіло та одяг загиблого пошкоджені вогнем.

Вже через декілька годин співробітники Охтирського відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури встановили особу, причетну цього до злочину. Під час проведеного обшуку за місцем проживання якого виявлено та вилучено беззаперечні докази, зокрема закривавлений одяг.

Наразі встановлено, що затриманий разом із потерпілим – односельці. Їх поєднував своєрідний бізнес – чоловіки за допомогою металошукача відшукували цінні металеві речі, які потім реалізовували та ділили прибуток. Правоохоронці припускають, що саме на цьому ґрунті між чоловіками й виник конфлікт.

Наразі з‘ясовано, що кілька днів тому увечері юнак, який навчається в одному з сумських вишів і проживає в гуртожитку, приїхав до старшого в село. Він вимагав у товариша повернути кошти, який той нібито заборгував. Старший відмовився. Між чоловіками виникла сварка. Юнак, маючи фізичну перевагу, спочатку побив товариша, а потім ще й душив його. Тіло потерпілого без ознак життя він поклав на ліжко. Спочатку юнак забрав із будинку гроші та цінні речі, а потім відкрив газ та підпалив ковдру, якою було накрите тіло, щоб приховати свій злочин.

Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: