Завантаження ...

Смертельна ДТП на Сумщині: 4 людини загинули, 13-річний хлопець в лікарні (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, 4 людини загинули , одного з пасажирів – неповнолітнього хлопчика в тяжкому стані забрали до лікарні.



Як повідомив сайт UA:Суми, 4 людини загинули , одного з пасажирів – неповнолітнього хлопчика в тяжкому стані забрали до лікарні. Подія сталася сьогодні близько 15 години неподалік с. Шаповалівка Конотопського району. Там зіткнулись автомобілі Шевроле та ВАЗ 2107. У результаті загинули люди, які знаходились в автівках, окрім неповнолітнього пасажиру ВАЗу.

"У двох авто знаходилися 5 чоловік серед яких неповнолітній хлопець. В результаті аварії 4 чоловіки загинули. Хлопчика доставили до лікарні в тяжкому стані. Зіткнення було досить потужне, автомобіль довелося гасити рятувальникам. На місці працює слідчо-оперативна група. З`ясовуються обставини, імена загиблих, а також вирішується питання про відкритя кримінального провадження", - говорить Ельвіра Біганова, речниця Нацполіції Сумщини.

За інформацією заступника директора Сумського обласного центру медицини катастроф Максима Новікова, неповнолітнього хлопця доправили до Конотопської міської лікарні. За його словами, у нього відкрита черепно-мозкова травма та перелом двох гомілок. У Конотопській міській лікарні цю інформацію підтвердили. За словами головного лікаря Ігоря Кошевецького, травмований у тяжкому стані. Його виводять з травматичного шоку. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: