Завантаження ...

У Сумах свідки ДТП допомогли затримати водія, який намагався втекти з місця автопригоди

Днями, ввечері, патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Романа Атаманюка. Уже за кілька хвилин інспектори прибули на місце автопригоди.



Днями, ввечері, патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Романа Атаманюка. Уже за кілька хвилин інспектори прибули на місце автопригоди.

Як виявилося, 29-річний водій автомобіля Dacia Logan під час руху заднім ходом допустив наїзд на автомобіль ВАЗ-21101.

І що ви думаєте? Водій залишився на місці чи викликав поліцію? А ось і ні. Всупереч усім правилам, він намагався залишити місце події та уникнути відповідальності. На щастя, свідомі сумчани зупинили його та викликали патрульних.

За наявними поліцейськими базами охоронці порядку, встановили, що жодних документів на право керування автівкою водій при собі не має. Ба більше, він взагалі позбавлений права керування за нетверезу їзду.

Цього разу керманич знову мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від огляду на місці та в медичному закладі відмовився.

Інспектори склали на чоловіка адміністративні матеріали: за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП, 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП, ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП та ч. 2 ст. 130 (керування з явними ознаками сп’яніння та відмова від проходження огляду, вчинене вдруге протягом року) КУпАП.

Патрульна поліція Сумської області вкотре нагадує!

Алкоголь та кермо — речі несумісні! Не випробовуйте долю! Керуйте відповідально!

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: