Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу рятувальники чотири рази ліквідовували пожежі в господарчих спорудах

12 квітня о 01:29 на лінію екстреного зв’язку надійшло повідомлення про загоряння літньої кухні по вул. Космонавтів в м. Тростянець.



12 квітня о 01:29 на лінію екстреного зв’язку надійшло повідомлення про загоряння літньої кухні по вул. Космонавтів в м. Тростянець. Про пожежу повідомив сусід, який побачив полум’я з – під покрівлі будинку. На місце події було направлено черговий караул 24 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що споруда охоплена вогнем по всій площі, утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташований житловий будинок. Для безперебійної подачі води на гасіння автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який знаходився в 1 км від місця пожежі.

О 01:40 загоряння локалізували, а о 02:55 – витративши на гасіння 7 тон води, повністю ліквідували.

Схожі випадки мали місце в Конотопському та Тростянецькому районах.

Всього на гасіння загорянь було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 11 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій та 2 автомобілі і 3 працівники добровільних та місцевих пожежних команд сіл Попівка Конотопського району та Боромля Буринського району.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: