Завантаження ...

Сумські патрульні розшукали водія, який вчинив ДТП та «Сильно поспішав»

«Сильно поспішав» — ось така відповідь чекала патрульних на запитання про залишення місця ДТП. Автопригода сталася на вулиці Героїв Крут.



«Сильно поспішав» — ось така відповідь чекала патрульних на запитання про залишення місця ДТП.

Автопригода сталася на вулиці Героїв Крут. Прибувши за вказаною адресою, 24-річна керманичка автомобіля Chery Tiggo розповіла, що водій легковика ВАЗ-2121 не надав їй переваги в русі, після чого допустив зіткнення з її авто. Та, навіть, той факт, що обидві автівки отримали механічні пошкодження, не зупинили водія ВАЗ, оскільки він відразу ж залишив місце події. Завдяки пильності жінки, яка запам’ятала номерний знак «втікача», патрульні все ж відшукали його.

Інспектори склали на водія адміністративні матеріали за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП та ст. 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП.

Патрульна поліції Сумської області вкотре наголошує!Будьте свідомими та пам’ятайте, що під час вчинення ДТП водій зобов’язаний залишатися на місці.
Нагадуємо:

  • санкція статті 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП передбачає штраф у розмірі 255 гривень або громадські роботи на строк від 30 до 40 годин, або адміністративний арешт на строк від 10 до 15 діб.
  • санкція статті 124 (вчинення ДТП) КУпАП передбачає штраф у розмірі 340 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 місяців до 1 року.
Патрульна поліція Сумської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: