Завантаження ...

У Сумах визначились переможці та призери футзального чемпіонату

На вихідних у спорткомплексі сумського педуніверситету зіграли заключні матчі чемпіонату обласного центру під егідою федерації футзалу міста Суми.



На вихідних у спорткомплексі сумського педуніверситету зіграли заключні матчі чемпіонату обласного центру під егідою федерації футзалу міста Суми. На першому етапі 19-ть команд зіграли в одне коло у групах. Після чього дули поділені на три ліги і зіграли кожен з кожним по два матчі з урахуванням матчів першого етапу.

Немотивований "Сумихімпром-СДПУ-2" програв супернику (ФК «Junior» 0:6) у заключному турі вищої ліги, але «хіміки» достроково гарантували собі «золоті» медалі «вишки». На другому місці сезон завершив «Форест». «Колос» з Северинівки здобув «бронзові» медалі. По 18-ть голів забили суперникам у вищій лізіСергій Літній з «Колоса» та Олександр Нагернюк з «Junior».

На «фінішній прямій» сезону (у останньому турі) «Інтер-Суми» (обігравши «Фенікса» з рахунком 8:2) випередив «Linnik Sport» і здобув «золото» першої ліги. Останній у фінальному турі програв (3:4) «Машметалу» і відстав від переможця на три пункти. «Бронзу» здобув «Сучасник». Кращим бомбардиром ліги (15 забитих голів) став Артур Саралієв з «Інтер-Суми».

«Золото» другої ліги здобула команда «Forza». Чемпіон на три очка випередив «срібну» «Ніку» і на 14-ть «бронзову» «Степанівку-Юнаки». Кращим бомбардиром ліги став гравець «Сумихімпрому» Богдан Микитенко (8 голів у лізі).

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: