Завантаження ...

Другий етап пробного ЗНО відбувся на Сумщині (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, вчора відбувся другий етап пробного зовнішнього незалежного оцінювання для цьогорічних майбутніх абітурієнтів.



Як повідомив сайт UA:Суми, вчора відбувся другий етап пробного зовнішнього незалежного оцінювання для цьогорічних майбутніх абітурієнтів. Усі охочі могли обрати будь-який з 10 предметів, окрім української мови, яку писали минулої суботи, 16 березня. За словами куратор нашої області Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти у Сумської області Валерії Ханікової — на сьогоднішню сесію зареєструвалась Всього по Сумській області була зареєстрована 3401 особа. 191 учасник не з’явився, тобто явка склала 94 %.

За словами Валерії Ханікової порушень під час сьогоднішнього іспиту зафіксовано не було. Нагадаю, минулого тижня майбутні абітурієнти складали пробне оцінювання з української мови. Тоді, за інформацією начальника відділу департаменту освіти й науки Сумської обласної держадміністрації Юрія Харламова на ЗНО явка склала майже 98% від 4229 зареєстрованих майбутніх абітурієнтів. Додам, основна сесія ЗНО розпочнеться 21 травня іспитом з математики й триватиме до 13 червня. Вже цього понеділка, 25 березня закінчуються всі терміни реєстрації на основну сесію ЗНО.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: