Завантаження ...

Сумскі патрульні оперативно розшукали крадіїв

«Допоможіть, мене обікрали», — саме такий виклик, нещодавно, отримали сумські патрульні. Екіпаж інспекторів патрульної поліції вже за лічені хвилини прибув на місце події.



«Допоможіть, мене обікрали», — саме такий виклик, нещодавно, отримали сумські патрульні.

Екіпаж інспекторів патрульної поліції вже за лічені хвилини прибув на місце події. Заявник пояснив, що познайомився з раніше невідомими чоловіком та жінкою, які запропонували йому разом відпочити. Після спільного вживання алкогольних напоїв чоловік заснув, а коли прокинувся, то виявив відсутність мобільного телефону та грошей.

Отримавши прикмети осіб, ймовірно, причетних до крадіжки патрульні поліцейські розпочали їх пошуки. Уже за деякий час, на вулиці Набережна річки Стрілки, патрульні виявили громадян, які чітко відповідали орієнтуванню. Під час спілкування 40-річний чоловік та 21-річна жінка помітно нервували, говорили, що поспішають та намагалися чимшвидше піти. Під час проведення поверхневої перевірки в жінки патрульні виявили вимкнений мобільний телефон, який за описом був схожим на викрадений. Громадянка ніяк не могла пояснити історію його походження, та лише відмовчувалася.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції для встановлення обставин події.

Шановні громадяни! Будьте пильним та обережними з незнайомцями! Це, перш за все, ваша особиста безпека.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: