Завантаження ...

Ефірне телебачення відключили на Сумщині (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, на Сумщині частково пропав сигнал українських телеканалів у форматі Т2 і повністю аналогове телебачення.



Як повідомив сайт UA:Суми, на Сумщині частково пропав сигнал українських телеканалів у форматі Т2 і повністю аналогове телебачення. 20 березня за борг у майже 400 тис грн. відключили Білопільську телевежу. Сьогодні о 16-10 сигнал відновили.

Телевежа, яку відключили, розташована на в’їзді до Білопілля. Від 20 березня вона стоїть «темною» - не горять і сигнальні освітлювальні вогні. Звідси аналоговий сигнал, розповідає провідний інженер телевежі Сергій Цегельник, йде на всю область.

Не дає вежа і сигналу Т2 – тобто «цифру», мовчить також радіо.

Відключили вузол за борги. Телефоном пояснює директорка ТОВ «ЕНЕРА СУМИ»

Ірина Лошак: «Практично за два місяці даний споживач має заборгованість по місту Білопілля в межах 405 тисяч гривень».

Білопільська телевежа дає сигнал Білопільському, Путивльському та Буринському районам, частково дістає до Глухівського, Кролевецького, та Недригайівського.

Директорка ТОВ «Енера Суми» Ірина Лошак повідомила, що така ж ситуація з боргами є у Шостці та Сумах. Шосткинську та Сумську РТПС заплановано відключити 28 березня і 3 квітня, відповідно. Суми заборгували енергетикам 262 тисячі гривень, Шостка - 452 тисячі за два місяці - січень і лютий. Коментувати ситуацію з боргами директор Сумської філії Концерну РРТ Микола Мельник нам відмовився.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: