Завантаження ...

На Сумщині рятувальники ліквідували масштабну пожежу в житловому будинку

21 березня о 03:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Планова в с. Мефедівка, Серединобудського району.



21 березня о 03:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Планова в с. Мефедівка, Серединобудського району. Про пожежу повідомила сусідка, яка побачила дим та полум’я на веранді будинку. На місце події було направлено черговий караул 42 – го Державного пожежно – рятувального посту.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю на площі до 50 кв. м. та стіни на площі до 60 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташовану господарчу споруду та сусідський житловий будинок. Для безперебійної роботи пожежно – рятувальних підрозділів автоцистерни довелось до заправляти від природньої водойми, яка знаходилась на відстані 700 м. від осередку пожежі.

О 04:30 загоряння локалізували, а о 7:33 – витративши на гасіння 12 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 4 чоловіки особового складу від Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: