Завантаження ...

Правоохоронці Сумщини викрили чергового «металошукача»

Подія сталася в одному з сіл Шосткинського району. Зловмисник проник до господарської будівлі пенсіонера - односельця та викрав звідти вироби з металу



Подія сталася в одному з сіл Шосткинського району. Зловмисник проник до господарської будівлі пенсіонера - односельця та викрав звідти вироби з металу, завдавши збитків потерпілому на суму понад 1000 гривень. Викрадене продав, а гроші використав на власні потреби.

В поліцію з заявою про крадіжку звернувся 84-річний мешканець одного з сіл Шосткинського району. Пенсіонер розповів правоохоронцям, що невідомий проник до його господарського приміщення домоволодіння та викрав звідти чугунку плиту, металеві дуги та інше.

Провівши ряд необхідних заходів, поліцейські встановили зловмисника. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець, який вже мав раніше проблеми з законом. Останній зізнався у скоєному та розповів, що викрадений метал продав, а гроші використав на власні проблеми.

Наразі відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: