Завантаження ...

На Сумщині проходять дні проекту «Fit for Partnership with Germany»

Між проектом «Програма Федерального міністерства економіки та енергетики для управлінських кадрів – Fit for Partnership with Germany» з Україною



Між проектом «Програма Федерального міністерства економіки та енергетики для управлінських кадрів – Fit for Partnership with Germany» з Україною, що реалізується Німецьким Товариством Міжнародного співробітництва (GIZ), і Партнерською платформою Сумської області підписана спільна заява про співробітництво на 2019 рік

Експерти проектного бюро Програми Світлана Степащенко та Євген Клісенко зустрілися з першим заступником голови облдержадміністрації Вадимом Акпєровим і підписали цю заяву.

Крім того, вони презентували Програму «Fit for Partnership with Germany» представникам малого та середнього бізнесу. Презентації відбулися в приміщеннях облдержадміністрації та Глухівської райдержадміністрації, де експерти ознайомили учасників заходів з актуальним станом німецької економіки, українсько-німецьких відносин та умовами участі у Програмі підвищення кваліфікації управлінських кадрів «Fit for Partnership with Germany».

Доброю традицією Днів проекту стали зустрічі з випускниками Програми «Fit for Partnership with Germany», які з радістю ділились своїми враженнями від стажування та давали безліч корисних порад для майбутніх учасників, а також нестандартними підходами у вирішенні питань розвитку бізнесу, своїми планами на майбутнє. На Глухівщині представники програми також відвідали випускників програми та ознайомилися з сьогоденням їхнього бізнесу та планами на майбутнє.

У рамках днів проекту відбулись відбіркові інтерв’ю для претендентів на стажування у Німеччині за Програмою «Fit for Partnership with Germany», в якому взяли участь 5 представників різних сфер підприємницької діяльності області (представники сфери послуг, охорони здоров’я, машинобудування, будівельної галузі). Протягом двох тижнів учасників буде поінформовано про результати співбесіди.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: