Завантаження ...

Працівники патрульної поліції та поліції охорони по гарячих слідах затримали розбійника

17 березня, близько 22 години 30 хвилин, екіпаж патрульних отримав повідомлення про те, що на проспекті Михайла Лушпи працівникам поліції охорони потрібна допомога.



17 березня, близько 22 години 30 хвилин, екіпаж патрульних отримав повідомлення про те, що на проспекті Михайла Лушпи працівникам поліції охорони потрібна допомога. З’ясувалося, що вони переслідують невідомого, який причетний до вчинення кримінального правопорушення.

Прямуючи за вказаною адресою, охоронці порядку помітили схожого за орієнтуванням чоловіка, котрий швидко біг. Побачивши інспекторів, той різко змінив напрям руху та пришвидшився. Патрульні оперативно наздогнали та затримали його.

Коли на місце прибули працівники поліції охорони, то з’ясувалося, що втікач, ймовірно, причетний до вчинення розбійного нападу на чоловіка біля торговельного центру. 20-річний заявник розповів, що біля торгового центру в нього спочатку виник конфлікт із групою молодиків. Надалі, компанія накинулася на нього та почала бити, водночас, один із чоловіків погрожуючи застосуванням насильства таки забрав у потерпілого годинник, після чого зловмисники почали втікати в різні боки.

Під час проведення поверхневої перевірки поліцейські виявили у 17-річного сумчанина годинник заявника, а на землі складний ніж, який він встиг викинути.

Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: