Завантаження ...

Сумських прикордонників знову намагалися підкупити (+фото)

У пунктах пропуску «Велика Писарівка» та «Зернове» охоронці кордону Сумського загону зафіксували чергові спроби втягування прикордонників у протиправну діяльність.



У пунктах пропуску «Велика Писарівка» та «Зернове» охоронці кордону Сумського загону зафіксували чергові спроби втягування прикордонників у протиправну діяльність.

Учора до міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Велика Писарівка» в пішому порядку на вихід до Росії прибув громадянин Азербайджану. Іноземець залишав Україну в примусовому порядку, так як порушив правила перебування в Україні. Однак, аби все ж таки після проходження прикордонного контролю безперешкодно повернутися назад до України, він запропонував прикордоннику неправомірну винагороду в розмірі 200 доларів США, які вклав до свого паспортного документу.

Також сьогодні вночі під час перевірки в залізничному пункті пропуску «Зернове» потягу сполученням «Миколаїв-Москва» охоронці кордону виявили громадянина України, відносно якого спрацювала база даних доручень уповноважених державних органів. Чоловік з метою вирішення питання в безперешкодному пропуску до Росії також запропонував прикордоннику неправомірну винагороду в сумі 100 доларів США.

Наразі охоронці кордону вжили всіх необхідних заходів для припинення виявлених правопорушень. Об’єктивним з’ясуванням вчинення громадянами кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України, займаються працівники Національної поліції.

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: