Завантаження ...

На Сумщині поліція затримала чоловіка за подвійний грабіж (+фото)

Подія сталася у Глухові. Працівники місцевої кримінальної поліції затримали раніше неодноразово судимого чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні двох грабежів



Подія сталася у Глухові. Працівники місцевої кримінальної поліції затримали раніше неодноразово судимого чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні двох грабежів, скоєних в одному з місцевих розважальних закладів.

Підозрюваному 45 років, і він має досить суттєвий вплив на криміногенну ситуацію в районі. Того вечора відпочивав в одному з кафе-барі міста, і, будучи у нетверезому стані, відкрито відібрав у одного з відвідувачів мобільний телефон. За якийсь час по тому у іншого відпочивальника таким же чином забрав 300 гривень.

«Коли потерпілі звернулись за допомогою до поліції, на місце події негайно вирушили слідчо-оперативна група та місцеві розшуковці, - розповідає керівник Глухівського відділу поліції Олексій Борковець. - Зловмисника знайшли та затримали в порядку ст. 208 КПК України. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому вже повідомлено про підозру у вчиненні двох злочинів, передбачених ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). В рамках відповідного кримінального провадження у нього вдома був проведений санкціонований обшук, в результаті якого знайдений стартовий пістолет з ознаками переробки під стрільбу бойовими набоями».

Відтак, інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 263 КК України (незаконне поводження з вогнепальною зброєю. Хід розслідування перебуває під процесуальним керівництвом Шосткинської місцевої прокуратури. Слідчі готують матеріали до суду про обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: