Завантаження ...

На Сумщині ініціюють Всеукраїнську акцію «Чисті водойми - екологічно здорова країна»

До Всесвітнього дня води Держриб- агентством ініційовано всеукраїнську акцію «Чисті водойми - екологічно здорова країна», яка відбудеться 23 березня 2019 року о 10.00 годині.



До Всесвітнього дня води Держрибагентством ініційовано всеукраїнську акцію «Чисті водойми - екологічно здорова країна», яка відбудеться 23 березня 2019 року о 10.00 годині.

Сумський рибоохоронний патруль підтримує акцію, та в цей день буде здійснювати прибирання берегів водойм на території області, а саме:

  • в м. Суми, вздовж повороту р.Псел в межах бази «Кринична» та бази «Вітязь»;
  • в м. Шостка, мікрорайон Капсуль, вул. Вінниця, озеро Княгницьке;
  • в м. Путивль, р. Сейм біля Молчанського монастиря;
  • в м. Лебедин, озеро Лебедине.

Долучайтесь і ви!

Рибалкам та всім громадянам нагадаємо, що згідно з п. 3.13. Правил любительського та спортивного рибальства громадяни, які займаються любительським рибальством, зобов’язані підтримувати належний санітарний стан водойм, не залишати на берегах водойм і на кризі сміття та інші відходи, не допускати засмічення та забруднення водойм іншим чином.

Запрошуємо громадськість, представників ЗМІ та всіх, хто не байдужий до навколишнього середовища залучитись до акції і допомогти очистити прибережні захисні смуги уздовж річок та навколо водойм від сміття. Також можна підключитися водолазам та підводним мисливцям, рибалкам, щоб не лише береги, а й дно водойм було в належному стані.

Будьмо відповідальними та зберігаємо екологічний стан разом!

Сумський рибоохоронний патруль

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: