Завантаження ...

За підозрою в незаконному збуті особливо небезпечних наркотиків затримано глухівчанина

Глухівським відділом Шосткинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 37-річного чоловіка, який скоїв низку злочинів у сфері обігу наркотичних засобів.



Глухівським відділом Шосткинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 37-річного чоловіка, який скоїв низку злочинів у сфері обігу наркотичних засобів. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання, перевезення та збут наркотичних засобів) КК України.

«У ході слідства, проведеного співробітниками поліції, встановлено що підозрюваний, який до цього вже був засуджений за аналогічний злочин, на шлях виправлення не став і продовжив свою злочинну діяльність. Зокрема, задокументовано факт продажу вказаною особою місцевому жителю 5 згортків особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу, загальною масою близько 10 г», – розповів начальник Глухівського відділу Шосткинської місцевої прокуратури Антон Прокопенко.

На даний час наркоділку за клопотанням прокуратури рішенням Глухівського міськрайонного суду від 15 березня 2019 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави. За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: