Завантаження ...

В Сумах поліція охорони упередила масштабну пожежу

Подія сталася на вулиці Привокзальній. Вогонь охопив старе приміщення складу, і загрожував поширитися на всю складську територію.



Подія сталася на вулиці Привокзальній. Вогонь охопив старе приміщення складу, і загрожував поширитися на всю складську територію. Невідомо, до яких би наслідків призвело б таке масштабне загорання, якби полум‘я вчасно не помітили працівники поліції охорони.

Сьогодні вночі, о 00:20, група реагування поліції охорони під час патрулювання визначеного району, побачила полум‘я, що вибивалось з розбитих вікон старої будівлі, розміщеної на території старих покинутих складів.

Поліцейські негайно зв‘язалися з диспетчером служби «101» та повідомили про побачене. На місце події негайно виїхали два екіпажа місцевої пожежної частини ДСНС, та розгорнули рятувальні роботи. Спільними зусиллями вогонь локалізували, а за кілька годин і повністю загасили.

Як говорять самі правоохоронці, ця територія складів закинута, і все, що на ній знаходиться – це різного роду та походження сміття. Однак якби поліцейські вчасно не помітили небезпеку і не вжили заходів перестороги, то вогонь міг би поширитись та перекинутися на сусідні будівлі. А наслідками настільки масштабної нічної пожежі могли бути не лише знищення складських приміщень та майна в них, а й, що страшніше – загибель людей.

ВК ГУНП Сумської області за матеріалом УПО Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: