Завантаження ...

На Сумщині на автозаправній станції загорілася автівка (+відео)

14 березня, об 11:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що в смт Липова Долина по вул. Роменська, загорівся автомобіль Opel «Vectra».



14 березня, об 11:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що в смт Липова Долина по вул. Роменська, загорівся автомобіль Opel «Vectra». До місця події направляли відділення чергового караулу 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

За попередніми даними, коли легковик від’їхав на 20 м від автозаправної станції, з-під капоту пішов дим. Водій зупинив транспортний засіб, проте самостійно приборкати пожежу не зміг, оскільки у вогнегасника, що знаходився в автомобілі збіг термін використання. Працівники автозаправки прибігли на допомого із засобами пожежогасіння, але і вони нічим не змогли допомогти, бо не вдавалось відкрити капот під яким відбувалось горіння. І лише зрозумівши, що самостійно приборкати пожежу не під силу, люди звернулись за допомогою до рятувальників.

Співробітникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій вдалось локалізувати загоряння о 12:01, а о 12:12 - ліквідувати.

Внаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік автомобіля та капот.

Причина встановлюється.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: