Завантаження ...

Поліція Сумщини розкриває крадіжки та повертає власникам викрадене майно

Протягом останньої доби до поліції області надійшло 12 повідомлень про крадіжки, з яких 8 відразу були розкриті. А викрадене майно, поліцейські вилучили і повернули власникам.



Протягом останньої доби до поліції області надійшло 12 повідомлень про крадіжки, з яких 8 відразу були розкриті. А викрадене майно, що зловмисники ще не встигли реалізувати, поліцейські вилучили і повернули власникам.

Минулої ночі працівники Роменського відділу поліції затримали 45-річного жителя села Попівка, який вночі проник до сараю 53-річної мешканки села Дзеркалька і викрав звідти корову, завдавши господарці збитків на суму 20 000 гривень. Забивши худобу, чоловік намагався вивезти тушу на автопричепі, проте втекти йому завадили працівники поліції. Правоохоронці вилучили автомобіль ВАЗ-2106, з напівпричепом та тушу корови. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України.

Одразу п’ять злочинів розкрили вчора і працівники Сумського районного відділу поліції.

Правоохоронці викрили 35-річного жителя села Сула, який перебуваючи в смт Степанівка, з господарського приміщення місцевої жительки викрав вироби з алюмінію.

В Юнаківці працівники поліції встановили особу 36-річного місцевого жителя, який вночі проник до будинку односельчанки і вкрав звідти телевізор. Викрадене вилучено і повернуто власнику.

У селі Постольному працівники поліції розкрили крадіжку велосипеда, а у Кіндратівці – крадіжку бензопили. Її скоїв місцевий 47-річний чоловік. Інструмент вилучено та повернуто власнику. Поліцейські встановили, що у березні, цей же громадянин, проникнувши через незачинені двері до приміщення місцевої агрофірми, викрав звідти два комп’ютерних монітори, системний блок та блок безперебійної напруги.

А у Кролевецькому районі працівники поліції викрили 33-річного жителя райцентру, який під час спільного вживання спиртних напоїв таємно викрав мобільний телефон у свого знайомого.

За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. В залежності від тяжкості скоєного злочину зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: