Завантаження ...

На Сумщині поліцейські вилучили заборонене наркотичне зілля

Пакетики з марихуаною вони знайшли вдома у раніше судимого за наркозлочини місцевого жителя. Правоохоронці припускають, що чоловік міг збувати наркотик жителям Тростянця.



Пакетики з марихуаною вони знайшли вдома у раніше судимого за наркозлочини місцевого жителя. Правоохоронці припускають, що чоловік міг збувати наркотик жителям Тростянця. В рамках відкритого кримінального провадження проводиться перевірка.

До працівників Тростянецького відділення поліції надійшла інформація про одного з місцевих мешканців, який може зберігати наркотики. Це перевірили працівники сектору кримінальної поліції та навідались до чоловіка додому.

«Інформація підтвердилась. Розфасовану у паперові згортки марихуану він зберігав у своїй майстерні, - коментує Олександр Гресь, тво начальника Тростянецького відділення поліції. – Також знайшли і пристрій для її паління. Господар будинку, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків, запевнив, що знайдену у нього марихуану використовував для власного вживання, не для продажу, що сьогодні ретельно перевіряється».

Вилучене правоохоронці направили на експертизу. А по даному факту відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання наркотичних засобів», яка передбачає покарання до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: