Завантаження ...

«Козацькі ігри» у Сумському НАУ

19 лютого спортивний комплекс Сумського національного аграрного університету наповнився духом сили, витривалості та мужності.



19 лютого спортивний комплекс Сумського національного аграрного університету наповнився духом сили, витривалості та мужності.

За ініціативи студентського самоврядування СНАУ відбулися спортивні змагання «Козацькі ігри», в яких брали участь збірні команди студентів з 8 факультетів.

Учасники боролися за звання «найсильнішого» факультету університету за декількома змагальними етапами. Серед них віджимання від полу для хлопців, стрибки на скакалці для дівчат, елементи гри в баскетбол, перетягування канату, човниковий біг та багато інших цікавих вправ.

Подолавши всі випробування, перемогу здобув факультет ветеринарної медицини, срібло отримав факультет агротехнологій та природокористування, а бронзу між собою розділили юридичний та інженерно-технологічний факультети.

Також найгучніша, за час проведення заходу, група підтиримки отримала окрему відзнаку від голови студентського самоврядування. Тож беззаперечну перемогу у цьому «конкурсі» здобули студенти факультету агротехнологій та природокористування.

Ідеєю створення заходу ділився Олександр Галушко голова студентського самоврядування Сумського НАУ: «Віддаючи велику кількість часу навчанню, наші студенти втомлюються розумово, а як відомо кращий відпочинок в такому випадку - це спорт. Ми вважаємо, що студентів потрібно агітувати займатися спортом та вести здоровий спосіб життя, саме тому «Козацькі ігри» стануть традиційними щорічними змаганнями. Окремо хочемо подякувати кафедрі фізичного виховання за надану підтримку у організації цього заходу».

Нагадаємо, що студентське самоврядування вже не вперше ініціює заходи спортивного напрямку. Так, восени жителі студентського містечка Сумського національного аграрного університету зустрічали новий день бадьорою зарядкою на стадіоні в межах акції «Good morning SNAU»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: