Завантаження ...

Сумські футзальні команди зіграли чергові матчі у всеукраїнських турнірах

У матчі четвертого туру чемпіонату України з футзалу серед студентів (конференція «Схід») команда сумського педуніверситету імені Макаренка приймала чинних чемпіонів



У матчі четвертого туру чемпіонату України з футзалу серед студентів (конференція «Схід») команда сумського педуніверситету імені Макаренка приймала чинних чемпіонів – студенів Харківського національного університету імені Каразіна. Гості забили у цьому матчі першими, підопічні Володимира Гладова та Ігоря Кравченка відігрались завдяки голу Владислава Курило. Після чого пропустили ще двічі і програли у підсумку з рахунком 1:3.

Харків’яни після цієї перемоги потіснили з першої сходинки турнірної таблиці конференції «Схід» команду Сумського державного університету. Команад сумського педагогічного залишилась на третьому місці.



Тим часом сумський «Food Centre-СумДУ» у перенесеному матчі чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги на виїзді зіграв з футбольним клубом «Черкаси». На майданчику суперника підопічні Сергія Пєсоцького пропустили першими, але завдяки дублям Романа Прощенка і Дмитра Ігумнова та голам Віталія Катериніна, Руслана Остроги та Максима Мисловського перемогли черкаських «містян» з рахунком 7:4.

У турнірній таблиці сумчани наздогнали за очками «Авангард». При цьому зіграли вони на гру менше за команду з Краматорська і на дві – за івано-франківську «Віза-Вторма». На шостому місці у турнірній таблиці йде роменський «Рятувальник».


Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: