Завантаження ...

На Сумщині сусід обікрав пенсіонерку та гроші пропив

Літня жінка одразу запідозрила у крадіжці з подвірʼя металевих виробів сусіда. Працівники поліції зʼясували, що викрадені речі той встиг здати до пункту прийому вторсировини, а гроші – витратити на горілку.



Літня жінка одразу запідозрила у крадіжці з подвірʼя металевих виробів сусіда. Працівники поліції перевірили її версію, і зʼясували, що викрадені речі той встиг здати до пункту прийому вторсировини, а гроші – витратити на горілку.

З повідомленням про крадіжку до чергової частини Охтирського відділу поліції звернулася63-річна жителька району. Жінка розповіла поліцейським, що помітила, що з двору зникли 4металеві труби. Також заявниця зазначила, що до крадіжки може бути причетний її сусід.

Під час перевірки інформація підтвердилася . Крадієм виявився 37-річний сусід потерпілої, який раніше неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців.

«Своєї вини чоловік не заперечував, пояснюючи вчинок безробіттям, відсутністю грошей та величезним бажанням випити. Викрадені металеві труби відразу здав до одного з приймальників металобрухту за 540 гривень. Виручені кошти витратив на оковиту»,- коментує начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько.

За виявленими фактами поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185(крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: